:::/::: میلی گرمی ها :::/:::
حداقل نیاز یک فرد بالغ به سدیم ، حدود 200 میلی گرم است
این میزان سدیم از راه نمکی مصرفی تامین می شود
اما نه 200 میلی گرم !
که 7 تا 11 گرم !!
ما نمک زیاد مصرف می کنیم ؛ 7 تا 11 گرم در روز
غذاهای آماده و کنسروها یکی از همان منابع دریافتی نمک زیاد است
درست است که مهمترین منبع تامین سدیم ، نمک است اما
از گوشت و سبزیجات هم به طور طبیعی قابل دریافت است
پتاسیم یکی از مهمترین الکترولیت های موجود در بدن است که
باعث بهبود عملکرد کلیه ها، غدد فوق کلیوی، قلب، سلول های عصبی و
عضلانی و نیز باعث حفظ تعادل آبی و اسیدی بدن می شود
خستگی، خواب آلودگی، ضعف عضلانی، یبوست، نامنظمی ضربان قلب و
تأخیر در تخلیه معدی از نشانه های کمبود پتاسیم است
و آرد سویا، لوبیا سفید، عدس، موز و اسفناج بهترین منابع تامین آن
100 گرم گوشت نارگیل تازه : 23 میلی گرم سدیم و 256 میلی گرم پتاسیم
100 گرم انار دانه شده 3 : میلی گرم سدیم و 259 میلی گرم پتاسیم
خرمای خشک نسبت به خرمای تازه از مقادیر بیشتری پتاسیم برخوردار است
_____________________________________________
برای مشاهده :::/::: به علاوه ی مسواک :::/::: کلیک کنید
- پنجشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۰۰ ب.ظ
نویسنده: دکتر باکر احمد السرحان
نشر : سیته
جهانیسازی اقتصاد با دیدگاههای اسلامی
145 صفحه
نویسنده : هوشنگ مرادی کرمانی
نشر : معین
قصه های طنزآمیز از واقعیت های به ظاهر تلخ
224 صفحه
مولف : محسن عباسی
نشر : جامعه الزهرا
نقش رفتار والدین در تربیت فرزند
1132 صفحه